Actualitat >

Notícies

Primera sessió del nou cicle Dijous Innovadors

L'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va celebrar, el passat 15 de desembre, la primera sessió del nou cicle Dijous Innovadors, un espai que té per objectiu intercanviar idees i potenciar el motor d'innovació del sector.

La trobada, que va tenir lloc a l'Espai Pizzicato del Palau de la música, va comptar amb la participació de Toni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, i Josep Maria Martorell, Associate Director del Barcelona Supercomputing Center, qui va centrar la seva intervenció en la computació d'alt rendiment i com es poden resoldre problemes complexos en ciència, enginyeria i gestió mitjançant la potència computacional agregada.

El cicle Dijous Innovadors té la finalitat d'aplegar agents innovadors del sistema de salut i la societat en general que posin en comú el seu coneixement i expertesa mitjançant xerrades, debats, dinàmiques i col·loquis sobre la innovació d'avui i els reptes de demà. El format és de caràcter relaxat, amb diversos espais de participació i sopar inclòs.