Actualitat >

Notícies

Ana Sedano, nova directora gerent d'UCF

Ana Sedano és la nova directora gerent d'Unió Consorci Formació (UCF). Sedano, que compta amb una àmplia experiència en el sector salut i també en l'àmbit de la formació, l'aprenentatge corporatiu i la formació en línia, substitueix Òscar Dalmau, gerent d'UCF des de 2011, qui passa a assumir la Direcció d'Innovació i desenvolupament de l'organització.

Llicenciada en Filosofia amb un Màster en Administració d'empreses i un Màster Universitari en Gestió Sanitària per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Sedano acumula un recorregut professional de més de trenta anys, dels quals els 13 últims han estat a l'Institut Català d'Oncologia, com a directora de persones, i també com a Responsable de desenvolupament, formació i docència.

Des del CSC valorem molt positivament la incorporació d'Ana Sedano. El director general, José Augusto García Navarro, es mostra convençut que la seva experiència contribuirà a "consolidar UCF com a referent en formació al sector sanitari i social, desenvolupant l'actual oferta formativa per donar resposta a les necessitats canviants dels professionals i les entitats". En aquest sentit, considera que la nova Direcció d'Innovació i desenvolupament també serà una figura clau. "Ens enfrontem a canvis importants pel que fa a la gestió dels centres, l'organització del treball i els rols professionals, que requereixen solucions formatives de qualitat, especialitzades i, sobretot, innovadores", ha afegit.

En el seu nou rol a UCF com a directora gerent, dirigirà l'activitat i tot l'equip de professionals, tal com explica en aquesta entrevista. Amb més de 46.000 alumnes participants i prop de 900 accions formatives, l'activitat d'UCF centrada en l'aprenentatge innovador de professionals del sector salut i social, s'ha ampliat amb noves línies de servei en l'àmbit de l'orientació professional, o de la captació de talent cap a les borses de treball de les organitzacions associades.

Enllaços relacionats