Actualitat >

Notícies

Ja està disponible el programa 2023 de les Sessions Tècniques

El programa complet de les Sessions Tècniques del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) previstes per a 2023 ja està disponible. En les sessions programades per aquest any es tractaran temes d'interès com ara la comunicació entre professionals i pacients, la coordinació clínica i entre proveïdors, o les desigualtats econòmiques en l'accés als sistemes de salut.

El pròxim 9 de març tindrà lloc la segona Sessió Tècnica de l'any sota el títol Inequity in financial protection in European health systems. Who can afford to pay for health care?, que tindrà com a eix central les desigualtats econòmiques en l'accés als sistemes de salut europeus.

La sessió, que serà en anglès i castellà, comptarà amb la participació de Tamás Evetovits, office director de WHO Europe-Barcelona Office for Health Systems Strengthening, que presentarà la ponència "Inequities in Europe, an update"; Rosa Urbanos, catedràtica d'Economia Aplicada, de la Universidad Complutense de Madrid, que presentarà "La situación en España", i Sarah Thomson, senior health economist de WHO Europe-Barcelona Office for Health Systems Strengthening, que exposarà "Lessons from Europe for health financing and health system resilience in Spain".

Les Sessions Tècniques del CSC són seminaris mensuals sobre temes relacionats amb el desenvolupament dels sistemes de salut i d'atenció a la dependència. En aquestes sessions s'analitzen aspectes tècnics i projectes de l'actualitat sanitària i social relatius a les polítiques i  gestió dels serveis.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Enllaços relacionats