Actualitat >

Notícies

Assistim a la Barcelona Health Innovation Week 2023

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha assistit a la Barcelona Health Innovation Week 2023, que té lloc a la Ciutat Comtal del 13 al 16 de febrer. Es tracta d'una trobada dedicada en exclusiva a la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació en la cura de la salut.

Aquesta és la primera vegada que Barcelona celebra aquesta cita on es mostra la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial del pròsper ecosistema de les ciències de la vida i la cura de la salut amb seu a la capital catalana.

La Barcelona Health Innovation Week ha estat organitzada per Biocat, organisme d'impuls i projecció de l'ecosistema català de ciències de la vida i de la salut, l'anomenada BioRegió de Catalunya. Biocat va néixer el 2006 com a fundació publicoprivada, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, per identificar necessitats de la BioRegió i implementar una estratègia i un pla d'actuació que té per objectiu maximitzar l'impacte econòmic i social de l'ecosistema de ciències de la vida i d'innovació en salut del territori català.