Actualitat >

Notícies

Ens trobem amb Salut Sense Sostre

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va rebre la vista, el passat 15 de febrer, de Salut Sense Sostre, una entitat formada per professionals de l'àmbit sanitari que treballen, de forma voluntària, per oferir atenció a persones vulnerables, principalment sense llar i amb dificultat d'accés a l'assistència sanitària pública. L'objectiu de la trobada era conèixer la seva tasca i les seves necessitats, per explorar fórmules de col·laboració amb la xarxa associativa del CSC.

El president de l'entitat, Albert Vives, i la vocal de Comunicació, Eva Lerma, ens van explicar com treballa l'equip multidisciplinari de Salut Sense Sostre, format per professionals de medicina interna, medicina de família, dermatologia, salut internacional, odontologia, cirurgia general i digestiva, psicologia, podologia, optometria, infermeria, documentació clínica, farmàcia i osteopatia. Tot i que estan assentats a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona, també tenen consulta fixa a la Fundació Arrels i actuen mitjançant una unitat mòbil, que es desplaça a diferents menjadors socials.

Salut Sense Sostre és l'entitat a qui es destinaran els beneficis de la participació de l'equip professional del CSC als BCN Salut Games, una olimpíada solidària entre entitats del sector salut que se celebrarà entre el 20 de març i el 6 de maig. Aquesta serà, per tant, una primera col·laboració amb una entitat que considerem molt alineada amb els nostres valors institucionals i que constitueix un exemple, des del voluntariat, del model d'integració sanitària i social que defensem.

Enllaços relacionats