Actualitat >

Notícies

Visitem el Mobile World Congress per conèixer les darreres solucions tecnològiques en salut

Una delegació del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), en el marc d'iNexesCSC, va visitar ahir, 28 de febrer, la fira Mobile World Congress, l'esdeveniment més gran i influent del món en telefonia mòbil i avenços tecnològics. Així, un grup de professionals d'entitats associades, juntament amb l'equip de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC i gràcies a la col·laboració de Sanofi, van poder conèixer les darreres solucions tecnològiques proposades per empreses emergents en l'àmbit de les ciències de la vida, que es van trobar a la jornada 4YFN.

La delegació del CSC va tenir l'oportunitat de visitar l'estand de Biocat, que estava coorganitzat amb ACCIÓ, l'Agència de la Competitivitat de l'Empresa. Allà van parlar amb el director general de Biocat, Robert Fabregat, que els va explicar què és la BioRegió, l'ecosistema de les ciències de la vida i la innovació en Salut de Catalunya.

El CSC també va organitzar una visita a l'espai Barcelona Health Hub, que promou la innovació en salut digital i la seva transferència al sector, vinculant empreses emergents, organitzacions sanitàries, empreses i inversors.

iNexesCSC és un espai de participació del CSC impulsat per l'Àrea d'Innovació i Partenariat que té la finalitat de promoure l'emprenedoria dels associats posant l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquells projectes innovadors amb una clara aportació de valor, així com ajudar a la seva escalabilitat. Des del CSC agraïm la col·laboració de Sanofi, que ha fet possible aquesta visita tan enriquidora al MWC.

Enllaços relacionats