Actualitat >

Notícies

El CSC participa en l’Annual Scientific Meeting del GACD 2022

Del 6 al 8 del desembre, va tenir lloc a Londres la reunió científica anual (Annual Scientific Meeting) de la Global Alliance for Chronic Diseases (GACD), de la que en forma part, a través del projecte EquityCancer-LA, el Servei d'Estudis i Prospectives en Polítiques de Salut (SEPPS) del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). María Luisa Vázquez, directora del SEPPS i coordinadora del projecte, va acudir en representació d'aquest.

L'objectiu de l'Annual Scientific Meeting és proporcionar una oportunitat per a l'intercanvi d'informació entre els projectes individuals de la GACD, amb els experts i expertes, i amb tota la xarxa d'investigació del GACD, per facilitar l'intercanvi de coneixement entre projectes, programes d'investigació i grups de treball, i també facilitar la col·laboració entre investigadors i la creació de xarxes.

En aquesta ocasió, María Luisa Vázquez com a representant del CSC i de l'EquityCancer-LA, va fer una presentació del projecte, on va destacar els objectius, els reptes als quals s'enfronta, els avenços i les activitats executades durant el primer període.

Bona part de les presentacions i el programa de reunió es poden consultar a la pàgina web de la GACD.

La Global Alliance for Chronic Diseases reuneix als principals organismes internacionals públics de finançament de la investigació amb l'objectiu específic de fer front a la creixent càrrega de malalties no transmissibles en els països de renda mitjana/baixa i en les poblacions vulnerables dels països de renda alta. L'organisme promou la coordinació entre els membres del GACD i els equips d'investigació participants així com les activitats conjuntes dels programes d'investigació.