Actualitat >

Notícies

Una àmplia representació de les entitats associades al CSC, protagonista al Mobile World Congress (MWC)

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha concretat el seu full de ruta al Mobile World Congress (MWC), el congrés de tendències mundials en tecnologia de la comunicació mòbil, que es durà a terme a entre avui i dijous a Barcelona. Demà dimarts organitzarà dues sessions obertes al públic a l'espai Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, coordinat per la Fundació TIC Salut Social i Biocat, en el marc del 4YFN -'How to efficiently manage your visit to the exhibition? A survival kit' a les 9 h, i 'Healthcare organisations as generators of innovation and not just clients' a les 14 h- i també ha preparat per al mateix dia a les 11 h 'Pitch the hospitals'. En aquest cas, es tracta d'un speed dating entre equips d'innovació d'hospitals i empreses de l'àmbit de la salut, una activitat exclusiva per als membres d'iNexesCSC, la comunitat formada per referents d'innovació de les entitats associades.

Aquestes entitats tindran protagonisme al congrés, com ara l'Hospital Sant Joan de Déu, que participarà en dues conferències: avui a les 11.50 h a 'Little Patients, Big Impact: Collaborative Innovation for Public Health Solutions', i el dijous 29 a les 12 h a 'Empoderant l'ecosistema de la salut'.

A més, la Fundació Hospital d'Olot durà a terme la presentació 'Integration of Drones into the Catalan Healthcare System' avui a les 12 h; demà a les 17.30 h serà el torn de Servicis Assistenciaus Integrats d'Aran, amb 'New Person-Centered Care (PCC) Model in the Vall d'Aran', mentre que el Parc Sanitari Pere Virgili presentarà el dimecres 28 a les 16 h 'ADMIT: Integrated Care Project supported by a technological platform'.

D'altra banda, durant els quatre dies del congrés l'Hospital Sant Joan de Déu disposarà d'una taula d'exposició (al Hall 8.0 - Stand 8.0B29.10) on detallarà el seu projecte de hub d'innovació en pediatria, i4KDS. Podeu consultar l'agenda d'activitats del CSC i les entitats associades en aquest enllaç.

iNexesCSC és una xarxa formada per 35 entitats associades i coordinada per l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, que té com a objectiu principal impulsar l'adopció i l'escalabilitat de la innovació al sistema sanitari i social. Per aconseguir-ho, iNexesCSC es constitueix com una comunitat de pràctica, on compartir coneixement i experiència i fer networking entre les entitats. Alhora, és una xarxa de cocreació, impuls i implementació de projectes, posant a disposició dels associats l'Oficina Tècnica de Projectes d'innovació (OTPi).