Actualitat >

Notícies

Abordem les innovacions en les sutures mecàniques, laparoscòpia i energia en una formació al CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha organitzat un cicle de formacions sobre les últimes innovacions i tècniques en el camp de les sutures mecàniques, laparoscòpia i energia. Durant la formació, diferents empreses han explicat en quines cirurgies s'utilitzen aquests productes, així com quins aparells hi ha al mercat, quina funció fa cadascun i quines diferències hi ha entre ells.

El cicle, impulsat pel Servei Agregat de Contractacions Administratives del CSC (SACAC), s'ha dividit en tres sessions, celebrades el divendres 12 d'abril, el passat dilluns i aquest dimecres, totes elles a la seu del Consorci. En les diferents jornades han participat les empreses B.Braun, Johnson & Johnson, PRIM, MBA, Applied, Dimeval, Medical Cañada i Medtronic, que han impartit formació teòrica i han mostrat els seus productes.

La primera sessió, celebrada el passat divendres, va comptar amb la participació de B.Braun, encarregats de la informació general, i de Johnson & Johnson, que van parlar d'evidència científica.

En la segona, que va tenir lloc dilluns, van participar PRIM, que van donar la informació general; MBA, que van parlar de la plataforma intel·ligent de grapat, i APPLIED, que van explicar la plataforma d'accés de gel.

L'última sessió, celebrada avui, ha comptat amb la participació de Dimeval, encarregats de la informació general; Medical Cañada, que han parlat del bisturí plasma i de la grapadora elèctrica, i Medtronic, que han donat una explicació especialitzada de productes. Totes les sessions han finalitzat amb un 'showroom' dels productes de les diferents empreses participants.