Actualitat >

Notícies

El CSC, entre les organitzacions que treballaran per fomentar la inclusió laboral a Barcelona +B

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és una  de les més de 100 organitzacions, entre entitats públiques i empreses de diferents sectors, que s'han unit a la iniciativa de Barcelona+B per crear entorns de treball i processos de selecció inclusius a la ciutat. El CSC va adquirir aquest compromís el passat 3 de desembre, amb l'adhesió al manifest Treballem+B, i participarà en la primera reunió de treball d'aquesta aliança, que està prevista per al 9 de maig.

Barcelona+B és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa;  B  Lab Spain, EADA Business School i Ferrer. En formen part empreses, institucions educatives, sector públic i entitats socials que volen promoure una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva.

Fa anys que els CSC treballa en l'àmbit de la inclusió laboral, en el marc del seu compromís social  i en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L'octubre de 2021, va signar un conveni amb Aura Fundació, entitat que ofereix serveis per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i que va reconèixer el Consorci de Salut i Social de Catalunya com una de les "Empreses amb Aura" per la seva contribució en aquest àmbit.

El CSC també ha estat una de les 31 entitats a tot Catalunya que ha participat en el Programa Next Diversitat i Empresa, una iniciativa coordinada per Pimec i l'ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), que pretén incorporar o potenciar la perspectiva de la diversitat en l'empresa i acompanyar col·lectius en situació de vulnerabilitat per millorar la seva ocupabilitat.