Actualitat >

Notícies

Una nova sessió plenària de CAPSS reuneix els responsables de gestió de persones de les entitats associades

Prop de 80 professionals, responsables de l'àmbit de gestió de persones d'entitats associades, van assistir ahir a la Sessió Plenària de la Patronal CAPSS del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

En la jornada, van participar com a ponents Pedro Checa, cap de la Inspecció Territorial de Treball de Barcelona; Stephane Cerf, Hublo Spain Manager; Pau Gomar, director de Recursos Humans de l'Hospital del Mar; Anna Fontaniol, directora de Recursos Humans de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa; Francesc José Maria, soci-director de FJM Advocats; Henar ArizaAbigail BlancoAlfredo BayónLoli Rubio, advocats del mateix despatx, i Pilar Rol, directora executiva de CAPSS.

La primera ponència va a càrrec de Pedro Checa, qui va parlar del funcionament de la Inspecció de Treball a Catalunya, dels criteris d'actuació i de les campanyes que hi ha en curs.

Seguidament, Stephane Cerf va presentar Hublo, una eina de gestió d'incidències d'infermeria i les seves cobertures amb la qual es poden gestionar les substitucions i les contractacions de personal. Després de la presentació, Pau Gomar i Anna Fontaniol van explicar l'experiència de l'Hospital del Mar i de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, respectivament, amb aquesta eina.

La següent ponència, 'Principi de la fi de l'oxímoron indefinit no fix?', va ser la de Francesc José Maria, a qui el va seguir Pilar Rol, la que va explicar els principals acords de la Comissió paritària del III Conveni col·lectiu de la sanitat concertada i l'estat de la situació de la negociació dels convenis col·lectius d'atenció a la dependència. Marc Sabaté, director de l'Àrea de Protecció de Dades del CSC, va participar en aquesta part de la jornada per explicar la normativa sobre l'ús de dades biomètriques d'identificació i autenticació en el control de presència.

A continuació, Henar Ariza va explicar què és el Pla LGTBI i com implantar-lo; Abigail Blanco i Alfredo Bayón van compartir posicionaments davant els dubtes sobre els processos d'estabilització de l'ocupació i, finalment, Loli Rubio va fer una anàlisi de les principals novetats en matèria laboral.