Actualitat >

Notícies

Signem un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), amb el qual ambdues entitats es comprometen a donar-se suport mutu en les diferents accions que impulsin, especialment si estan vinculades als respectius àmbits d'activitat.

Una de les primeres accions en el marc del conveni de col·laboració serà la participació del CSC en els premis Lluís Martí al Valor Social, que enguany celebren la seva desena edició.

La signatura del conveni per part del president de l'FCVS, Ramon Nicolau, i del president del CSC, Josep Mayoral, ha tingut lloc aquest dimarts a la seu del Consorci. Els han acompanyat Aurora Lonetto, tècnica de l'Àrea Salut i Comunitat de l'FCVS; Marta Moles, responsable de Sostenibilitat del CSC, i Pau Gilabert i Maite Verdaguer, tècnic i secretaria, respectivament, de l'Àrea Associativa del CSC.

La Federació Catalana de Voluntariat Social és la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya. L'organització, que treballa pel foment, la promoció i el reconeixement d'aquesta tasca, aplega prop de 340 entitats amb les quals impulsen els recursos per afavorir l'acció voluntària que porten a terme unes 85.000 persones.