Actualitat >

Notícies

Parlem de salut mental en una nova sessió del cicle de debats d'#iNNovacióCSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza una nova sessió del cicle de debats d'#iNNovacióCSC el dimecres 2 d'octubre, de 12 a 14 h, a la seu del CSC, sota el títol 'La salut mental: nous reptes assistencials per una atenció integral'.

L'objectiu d'aquesta sessió serà compartir, debatre i consensuar sobre l'atenció integral en salut mental, la influència i l'impacte de les diferents innovacions en aquesta matèria, la seva sostenibilitat i quines aproximacions es podrien generar com a punt de partida per millorar el nostre entorn.

Per tractar aquesta temàtica, comptarem amb la participació de Belén Gias Gil, directora del servei de psiquiatria de la Fundació Hospital Asil de Granollers; Diego Palao, director Executiu del Servei de Salut Mental del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, i Esther Lobo Polidano, cap de Salut Mental i Addiccions de Badalona Serveis Assistencials, a més de representants de pacients i familiars i de la indústria.

Les inscripcions a la sessió, que tindrà lloc exclusivament de forma presencial, es poden fer en aquest enllaç. Les inscripcions són gratuïtes per als associats al CSC i les places són limitades.