Actualitat >

Notícies

Allarguem el termini per enviar propostes per a les Sessions Tècniques 2025!

El termini per enviar propostes per al pròxim cicle de Sessions Tècniques del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), que s'iniciarà el mes de gener de 2025, s'allarga fina al dilluns 14 d'octubre. Aquestes sessions, que enguany han arribat a la seva 24a edició, aborden temes relacionats amb el desenvolupament dels sistemes de salut i d'atenció social, des de la perspectiva de les polítiques i de la gestió de serveis.

Una part de l'èxit d'aquestes sessions es deu a la construcció participativa del programa. Per això, com cada any, ens agradaria comptar amb la col·laboració dels associats al CSC i altres persones interessades del sector, aportant propostes de temes, de ponents a convidar, així com qualsevol suggeriment que ajudi a millorar aquestes jornades divulgatives. 

L'increment continuat en la participació, que aquest any ha mantingut una mitjana de 70 assistents per sessió, arribant a superar el centenar de persones en algunes jornades, ens anima a continuar organitzant aquest cicle i a recollir les vostres aportacions per continuar millorant.

Podeu enviar les vostres propostes indicant temes i possibles ponents a inscripcions(ELIMINAR)@consorci.org fins al 14 d'octubre.