Actualitat >

Notícies

Els continguts del 1r Congrés de Salut i Món Local, aviat disponibles

Et vas perdre alguna sessió del 1r Congrés de Salut i Món Local? Vols tornar a veure alguna de les intervencions? Els continguts del Congrés aviat estaran disponibles per a totes aquelles persones que tingui interès a recuperar alguna de les conferències, taules rodones o tallers que es van celebrar els passats 30 de setembre i 1 d'octubre al CosmoCaixa.

Els enregistraments de les sessions es difondran mitjançant edicions especials del butlletí Salut i Món Local i, més endavant, també es podran consultar a la pàgina web de l'esdeveniment, salutimonlocal.org. Per subscriure-us al butlletí, ho podeu fer mitjançant aquest formulari.

El 1r Congrés de Salut i Món Local va reunir uns 500 representants del món local i professionals de la salut i l'atenció social amb l'objectiu de debatre entorn de la contribució dels municipis a la millora de la salut i el benestar de les persones.

Durant dues jornades, van tenir lloc tres conferències, sis taules rodones i sis tallers al voltant dels següents eixos: Salut en totes les polítiques, Integració social i sanitària, Salut planetària i món local, Envelliment i salut, Salut pública i municipis, i Competències municipals i governança en salut i atenció social.

El Congrés és una iniciativa conjunta del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).