Actualitat >

Notícies

Últims dies per apuntar-se al taller sobre atenció integral i innovadora de la persona amb depressió

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza un taller sobre atenció integral i innovadora de la persona amb depressió el dimecres 29 de gener, de 9 a 14 h, a la seu de l'entitat. Queden pocs dies per poder completar la inscripció per assistir-hi a la jornada, que cal fer a través d'aquest formulari.

En la sessió, es presentarà de l'informe ad hoc per a aquest taller sobre l'estat del coneixement sobre l'atenció en persones amb depressió amb una visió innovadora: 'Reptes i actualització en l' abordatge de la depressió. Innovació en la gestió integrada de la depressió en l'atenció primària i la xarxa de salut mental'.

Seguidament, s'obrirà un debat en el qual participaran el Dr. Diego Palao, director de Salut Mental de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell; la Dra. Virginia Soria, directora del Servei de Psiquiatria i Salut Mental Adults de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell; el Dr. Eduard Vieta, cap del servei de Psiquiatria i Psicologia de l'Hospital Clínic de Barcelona; el Dr. Narcís Cardoner, director del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Sant Pau de Barcelona; el Dr. Salvatore Aguilar, director de la Unitat de Depressió Resistent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat; el Dr. Francesc Xavier Arrufat, director assistencial i gerent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata i president del Clúster WeMind; el Dr. Enric Aragonès, metge d'Atenció Primària de l'ICS i coordinador del Grup de Recerca en Salut Mental i Atenció Primària de l'IDIAP Jordi Gol; Laura Pliego, corresponsable de l'Espai Situa't de Barcelona, i Sandra Mas, tècnica d'Espai Àncora de Barcelona.

Per acabar, es farà una discussió grupal sobre les següents qüestions: 'Quines són les barreres per a la implementació de marcs de gestió de múltiples malalties?', 'Quines barreres existeixen en el sistema de salut per a l'atenció de la depressió?', a més de demanar als participants que identifiquin recursos, oportunitats, estratègies, models/marcs i organitzacions que puguin facilitar l'atenció de la depressió i que classifiquin els recursos, oportunitats, estratègies, models/marcs i organitzacions per respondre a les qüestions 'Què més es necessita?' i 'Qui i quines organitzacions hi haurien de participar?'.

El programa de la jornada està disponible en aquest enllaç.

Enllaços relacionats