Patronal CAPSS >

Ofertas de trabajo

El Consorci Sanitari de Terrassa necessita cobrir el lloc de treball de Llevador/a. Ref: 472

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), entitat sanitària pública orientada a l'assistència integral a la ciutadania i pertanyent al Sistema Integral de Salut de Catalunya (SISCAT), que dona servei a la seva població de referència dels municipis de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal, fa pública aquesta oferta de treball per seleccionar les persones candidates per ocupar els llocs de treball.

Lloc de treball

En dependència de la Direcció d'Infermeria del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), les persones que s'incorporin formaran part de l'equip del servei de Ginecologia i Obstetrícia.

Es requereix

  • Estar en possessió del títol de personal d'infermeria especialista en Obstetrícia - Ginecologia (Llevador/a).

Competències professionals

  • Treball en equip i col·laboració
  • Comunicació
  • Capacitat per prendre decisions clíniques
  • Planificació, organització i priorització
  • Millora i aprenentatge permanents
  • Adaptabilitat als canvis i flexibilitat

Termini de presentació i documentació a aportar
Les persones interessades caldrà que envieu el vostre currículum vitae, indicant la Ref: 472, a l'adreça de correu talent@cst.cat, en el qual hi figuri per separat la informació relativa als següents apartats:


a) Dades personals (que incloguin adreça de correu electrònic i telèfon de contacte).
b) Mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària).
c) Mèrits professionals (activitat assistencial realitzada).
d) Mèrits científics i d'investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc.).

A les persones candidates que siguin admeses se'ls podrà requerir en qualsevol moment de la convocatòria la presentació de documentació original o còpia autèntica
El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 22 de novembre de 2024

Característiques de la convocatòria i sistema de selecció

Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes les persones candidates externes que acreditin les condicions establertes a l'apartat requisits d'aquesta convocatòria.
En la incorporació de les persones seleccionades si no supera el període de prova quedarà resolt el seu contracte laboral.
Una comissió de selecció integrada per responsables de les Direccions Assistencial, de l'Àmbit Quirúrgic, i de Recursos Humans i Gestió de Persones, prèvia valoració dels mèrits de les persones candidates, i prova psicotècnica, per completar la valoració de la seva idoneïtat per desenvolupar l'activitat d'especialista.
El sistema de selecció serà de lliure designació un cop valorats els currículums i realitzada, si escau, l'entrevista complementària.

Descarregar document (PDF 221,05 Kb)