Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Parc Sanitari Pere Virgili ofereix lloc de treball per a Director/a per al Cap Vila Olímpica. Ref:D.VILAOLIMPICA2024_54.

El Parc Sanitari Pere Virgili, ubicat a la ciutat de Barcelona, és una empresa pública que gestiona serveis d'atenció intermèdia i atenció primària i té com a missió prestar atenció sanitària i social de qualitat, amb un model integral biopsicosocial i de promoció de l'autonomia.
Els seus serveis inclouen l´Hospital d'Atenció Intermèdia, 3 centres d´Atenció Primària i un CUAP que cobreixen quatre àrees bàsiques de Salut de la ciutat de Barcelona (Barceloneta, Vila Olímpica, Lesseps i La Salut-Gràcia) i rehabilitació ambulatòria i domiciliària en la zona litoral de la ciutat.
Compta amb una Unitat Docent Multidisciplinària pròpia en Medicina i Infermeria Familiar i Comunitària i és Unitat Docent Associada de Geriatria amb els hospitals Clínic (MIR i IIR) i Vall d'Hebron (MIR).

Encaix funcional

  • Dependència directa de la Direcció d'Atenció Primària corporativa.
  • Membre del Comitè de Direcció.

Funcions a desenvolupar:

  • Analitzar, planificar, organitzar, implantar i avaluar tots el processos organitzatius, operatius, assistencials i de qualitat per tal de prestar els serveis d'atenció primària a la població assignada, dins la seva àrea de competència; garantint el compliment dels objectius pel Departament de Salut i la institució.
  • Organitzar i gestionar l'activitat dels diferents professionals del centre per assegurar la cobertura de la cartera de serveis oferta per l'AP, vetllant per l'accessibilitat i per una atenció de qualitat.
  • Liderar i gestionar l'equip humà promovent la recerca, la formació, capacitació i desenvolupament dels professionals.
  • Impulsar i coordinar les reunions de treball de l'equip per a la detecció de necessitats i el desenvolupament d'accions de millora, fomentant la participació activa dels professionals.
  • Afavorir la comunicació i agilitzar la detecció i resolució de problemes reals i sentits, a fi de vetllar per un bon ambient de treball.
  • Vetllar pel compliment de la missió, visió, valors, pla estratègic i accions operatives de la Institució i els seus òrgans de direcció i govern.
  • Coordinar en l'àmbit de la seva competència, juntament amb la Gerència i la Direcció d'Atenció Primària, la relació amb el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut, la resta de proveïdors del territori i la representació ciutadana.
  • Ser referent del col·lectiu, fomentar l'atracció i retenció del talent.
  • Afavorir el bon clima laboral establint una relació de confiança i respecte entre el personal del centre.

Es requereix

Formació mínima requerida: Grau o Llicenciatura en Medicina i Cirurgia amb titulació d´especialista o Grau/Diplomatura en Infermeria. Totes les titulacions exigides hauran d´haver estat expedides per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologades pel ministeri competent.
Experiència requerida:
Experiència professional de 5 anys en l'exercici assistencial en Atenció Primària.
Experiència professional de 3 anys en posicions de gestió sanitària.
Domini de la llengua catalana i castellana oral i escrita.
Competències / Habilitats: capacitat de lideratge i de planificació del temps i del treball, orientació a resultats, capacitat de negociació i de treball en equip, habilitats comunicatives i de gestió de persones.

Es valora

  • Formació específica en gestió sanitària.
  • Habilitats directives respecte de les funcions pròpies del lloc.

S'ofereix

Incorporació immediata.
Ubicació lloc de treball: CAP Vila Olímpica del Parc Sanitari Pere Virgili.
Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s'ajustaran a les normes establertes al Parc Sanitari Pere Virgili.

Procés de selecció

Les persones interessades poden enviar la seva candidatura fins el 15 de novembre de 2024 a seleccio@perevirgili.cat indicant a l´assumpte del correu REF. D.VILAOLIMPICA2024_54.


Els procediment de selecció consistirà en la valoració de mèrits curriculars, i un procés d'entrevistes d'avaluació tècnica i competencial. Un cop valorats els Cv's, els mèrits formatius i d´experiència professional, les persones aspirants admeses realitzaran un procés d´entrevistes personals de caràcter tècnic i competencial.


En funció de l'evolució del procés selectiu, en la fase final, també es podrà demanar la defensa d'un projecte de forma oral i/o escrita. En cas de no trobar candidat adient, la posició podria esdevenir deserta. Totes les dades que l'aspirant al·legui en el seu currículum es comprovaran en el moment immediatament anterior a la seva contractació.

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud els aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. En cas de dubte, podeu contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça d´e-mail seleccio@perevirgili.cat

Descarregar document (PDF 172,44 Kb)