Actualitat >

Notícies

Els associats al CSC disposen d'un descompte per assistir al WeMind International Forum

Els associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) poden assistir al WeMind International Forum (WMIF), que tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre al World Trade Center Barcelona, amb un descompte exclusiu. L'esdeveniment, organitzat pel WeMind Cluster, està dirigit a professionals de la salut mental i l'autonomia personal i té l'objectiu de reunir els principals agents del sector per facilitar l'intercanvi de coneixement, la col·laboració i la innovació en aquest àmbit.

Gràcies a la recent adhesió del CSC a Wemind Cluster, els professionals que pertanyin a una entitat associada i vulguin assistir a l'esdeveniment poden sol·licitar el seu codi de descompte a l'Àrea Associativa(ELIMINAR). D'aquesta manera, podran obtenir una entrada a un preu especial.

El programa del WMIF comptarà amb panelistes nacionals i internacionals, taules rodones i espais oberts per al debat, on s'abordaran les tendències en salut mental, neuro i longevitat. Durant els dos dies, s'abordaran els sis pilars clau del congrés: nous models d'habitatge, transformació digital, atenció i cures, longevitat, reptes socials i nous models de negoci. A més, l'esdeveniment comptarà amb una àrea temàtica, on les empreses podran presentar els seus projectes, i una Fira Expositiva on podran donar a conèixer els seus productes.

WeMind Cluster és un centre d'innovació per a la millora de l'autonomia de les persones i referent internacional en el desenvolupament d'iniciatives col·laboratives per treballar aquesta autonomia en el camp de l'envelliment, neuro i salut mental, amb l'objectiu de contribuir en les transformacions necessàries i en l'adopció de la innovació, promovent la col·laboració entre els agents del sector i donant suport al disseny de solucions que responguin als reptes més urgents en aquests àmbits.