CAPSS Employers' association >

CSC jobs available

El Consorci Sanitari de Terrassa necessita cobrir el lloc de treball de Personal Mèdic pel servei de Cures Pal·liatives. Ref: 443

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), entitat sanitària pública orientada a l'assistència integral a la ciutadania i pertanyent al Sistema Integral de Salut de Catalunya (SISCAT), que dona servei a la seva població de referència dels municipis de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal, fa pública aquesta oferta de treball per seleccionar la persona candidata per ocupar el lloc de treball.
Funcions
Contribuir en les tasques assistencials que requereixin el Servei de Cures Pal·liatives en tots el seus dispositius.

Is required

  • Estar en possessió de la titulació superior universitària de llicenciatura o de grau universitari superior de Medicina i Cirurgia.
  • Disposar del títol de l'especialitat via MIR de Geriatria, Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària o Oncologia amb reconeixement pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, en el seu defecte l'homologació per poder exercir a l'Estat Espanyol.
  • Disposar de formació avançada (Màster) i experiència en Cures Pal·liatives.
  • Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol altra dels estats membres de la Unió Europea, o d'estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits a la Unió Europea i ratificats per l'Estat Espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea. En el cas de persones ciutadanes de països diferents als que formen part de la Unió Europea, hauran d'aportar el permís de treball i residència d'acord amb la normativa vigent així com la resta d'autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  • Compliment al que s'estableix legalment en matèria d'incompatibilitats en el cas que presti serveis en un altre lloc de treball públic o privat (Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats de Catalunya).
  • Coneixement parlat i escrit de les dues llengües oficials a Catalunya. Acreditar coneixements de nivell C de català o equivalent
  • Inscripció al Col·legi Professional de Metges de Barcelona en el moment de la seva incorporació.

Competències professionals

  • Treball en equip i col·laboració
  • Empatia i comunicació
  • Capacitat per prendre decisions clíniques
  • Planificació, organització i priorització
  • Millora i aprenentatge permanents
  • Adaptabilitat als canvis i flexibilitat

It offered

  • Incorporació immediata.
  • Jornada completa (1.688 hores anuals).
  • Accés al sistema de desenvolupament professional.
  • Formació continuada i actualització professional.
  • Contracte de plaça vacant amb possibilitat de continuïtat segons legislació vigent.

Documentació a aportar
Les persones interessades hauran de fer arribar a la Direcció de Humans i Gestió de Persones del CST per mitjà de correu electrònic tramès a l'adreça seleccio@cst.cat, el seu currículum vitae actualitzat, en el qual hi figuri per separat la informació relativa als següents apartats:


a) Dades personals (que incloguin adreça de correu electrònic i telèfon de contacte).
b) Titulació requerida per ocupar el lloc de treball.
c) Mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària).
d) Mèrits professionals (activitats realitzades).
e) Mèrits científics i d'investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc.).


A les persones candidates que siguin admeses se'ls podrà requerir en qualsevol moment de la convocatòria la presentació de documentació original o còpia autèntica.


Característiques de la convocatòria i sistema de selecció
Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes les persones aspirants que acreditin les condiciones establertes a l'apartat requisits d'aquesta convocatòria siguin externes o internes del CST.
En la incorporació de la persona seleccionada si no supera el període de prova quedarà resolt el seu contracte laboral.
Una comissió de selecció integrada per responsables de la Direcció corresponent, i la Direcció de Recursos Humans i Gestió de Persones, amb la possibilitat d'incloure-hi també persones assessores externes, prèvia valoració dels mèrits de les persones candidates.

Dintre del procés de selecció de lliure designació es pot realitzar entrevista personal i prova psicotècnica, per completar la valoració de la seva idoneïtat per a la realització de la funció objecte d'aquesta convocatòria.
El termini de presentació de candidatures juntament amb el CV, romandrà obert fins el proper dia 31 d'agost del 2024.

Descarregar document (PDF 195,65 Kb)