Associação patronal CAPSS >

Banco de currículos

El Consorci Sanitari Integral ofereix lloc de treball per a Metges/esses pel Servei de Diagnòstic per la Imatge per l’Hospital Sant Joan Despí. Ref: E3924

Busquem metges/esses pel Servei de Diagnòstic per la Imatge per l'Hospital Sant Joan Despí
A l'Hospital Moisès Broggi treballem de forma coordinada amb diferents serveis i donem suport al creixent professional del nostre equip.

Per què treballaramb nosaltres?
Tindràs l'oportunitat d'incorporar-te a treballar en alguna de les diverses seccions del SDI del CSI (body, múscul-  esquelètic, neurorradiologia o mama) on disposem de diverses modalitats (TC, RM, ecografia, mamografia digital amb tomosíntesi, radiologia convencional i contrastada) i es realitzen al voltant de 250.000 exploracions anuals entre els 3 hospitals d'aguts: Hospital de Sant Joan Despí, Hospital General de l'Hospitalet i Hospital Dos de Maig.

S'ofereix

  • L'oportunitat de treballar al Consorci Sanitari Integral, una entitat pública de serveis sanitaris, socials i sociosanitaris, amb més de 3.400 professionals.
  • Contracte de llarga durada fins a convocatòria de plaça.
  • Jornada completa en torn matí.
  • Retribució bruta anual segons conveni SISCAT.

Què has de fer si estàs interessat/ada?

Enviar el teu Currículum Vitae a l'adreça electrònica: seleccio@csi.cat, indicant a l'assumpte la referència E3924 i per quin mitjà has conegut aquesta oferta de treball.

Descarregar document (PDF 243,73 Kb)